A Local Step Westland

 

Wat ALS-patiënten niet (meer) kunnen, kunnen wij wel: vrijuit bewegen.

Koester dat en help met jouw bewegingen mee aan het gevecht tegen deze genadeloze ziekte.

Doe je ook mee aan de uitdagende challenge A LOCAL STEP WESTLAND? De actie heeft als doel om zoveel mogelijk aandacht en geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de zenuw-spierziekte ALS.

Wat gaan we doen? Voor wie?
We gaan wandelen of fietsen. Of hardlopen, skeeleren of roeien. Of een andere sport of een mix van allemaal. Net wat je wilt. Net wat jij leuk vindt en waar jij plezier aan beleeft. Als je maar zoveel mogelijk kilometers maakt. Als jouw sponsoren maar onder de indruk zijn…

Die kilometers maak je door 'A Locals Steps' te zetten op de fiets of te voet en hoef je niet op 1 dag te doen. Stel jezelf een doel door bijvoorbeeld 21 dagen de tijd te nemen om zoveel mogelijk kilometers te maken! Kies dus je eigen tempo en je eigen moment. Al hebben we met zijn allen wel een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk meters maken voor Stichting ALS. Je kunt de uitdaging alleen aangaan, maar bijvoorbeeld ook met je collega's, vrienden of je gezin. Je kunt ook andere teams uitdagen wie de meeste kilometers maakt, maar je kan ook jezelf uitdagen om aan je conditie te gaan werken. Je kan iedere dag of om de paar dagen even sporten, je kan ook in 1 dag een (voor jou) monstertocht maken.

 

Meedoen? Zet dan de volgende stappen:

stap 1:
Je maakt je eigen actiepagina aan op de website. Hier vertel je wie je bent en wat jouw motivatie is om mee te doen. 

stap 2:
Je verzamelt zoveel mogelijk mensen om je heen die je willen sponsoren. Je kan ze vragen eenmalig een bedrag te doneren, of je bijvoorbeeld per kilometer te sponsoren. 

stap 3:
In de door jou gekozen periode ga jij 'A Local Steps' zetten. Te voet of op de pedalen. Snel of langzaam, vaak of soms. Dat maakt niet uit. Als je ze maar zet.

stap 4 moet niet, mag/kan wel:
* A Local Step Westland is gekoppeld aan de app STRAVA. Wanneer jij stappen zet, kun je deze bijhouden via de app en zijn ze automatisch te zien op jouw actiepagina. Extra leuk voor jouw sponsoren zodat ze je inzet zien, en een extra motivatie voor jezelf. De app is gratis en zeker niet verplicht. Je kunt ook handmatig berichten plaatsen op jouw actiepagina en je sponsoren op de hoogte houden van de door jouw gemaakte stappen.

* je kunt de uitdaging alleen aangaan, maar bijvoorbeeld ook met je collega's, vrienden of je gezin. Geef je dan op als teamlid en volg de aanwijzingen van de site.

Meedoen? Dan zijn dit de overige voorwaarden:
Om mee te doen betaal je € 7,50 per persoon aan inschrijfgeld. 

Elke deelnemer vragen we vriendelijk zich in te spannen om minimaal een donatiebedrag van € 50,- per persoon op te halen. Voor de jeugd onder de 16 jaar wordt dit sponsorbedrag vrijgelaten. Alle donaties komen ten goede aan onderzoek naar de oorzaak en mogelijke oplossing van de zenuw-spierziekte ALS en aan de kwaliteit van zorg en leven van patiënten nu.

We wensen je heel veel succes!!

WELKOM bij A Local Step Westland.
DOE mee ALS je kan…

Lees meer Lees minder

Team Infinio fietst voor ALS Westland

05-03-2023 | 16:54

Team Infinio fietst niet alleen voor Jeanet van Holsteijn uit onze regio die getroffen is door deze vreselijke ziekte, maar voor alle ALS patiënten. Jeanet organiseert in Het Westland al enige jaren met veel succes acties om geld op te halen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.
 
Met haar in gedachten vertrekt Team Infinio vanuit het Westland (Zuid Holland) op 25 mei per fiets en fietsen zij in 10 dagen naar de Mont Ventoux om op 8 juni mee te doen aan deze prachtige uitdaging.
Hiermee hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen om nu eindelijk deze vreselijke ziekte uit de wereld te trappen.

Lees meer | Bekijk alle